играчки West Paw

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Играчка от плюш Fergus, много здрави от West Paw, САЩ, 16 х 24см

Играчката съдържа две от най-здравите технологии на West Paw. Става въпрос за подсилени тъкани HardyTex® с подплата от мрежа, които образуват телата на играчите, а зоните за дъвчене Zogoflex® примамват в края на р...

Разпечатай

Играчката съдържа две от най-здравите технологии на West Paw. Става въпрос за подсилени тъкани HardyTex® с подплата от мрежа, които образуват телата на играчите, а зоните за дъвчене Zogoflex® примамват в края на ръцете. Бродираните очи не могат да бъдат изтръгнати от зъбите. Съдържат пищялка, която подканва към игра.

Собствениците на кучета ще заобичат Fergus, защото е:

  • Напълнена с екологичночист Intelliloft®;
  • Може да се пере в пералня;
  • Част от нашата гаранция за любовта;

Произведено в САЩ.

Какъв тип куче е най-доброто за Fergus?

Fergus има ръце и крака, които са чудесни за издърпване и хвърляне във въздуха. Най-доброто за малки кучета са големите играчки.

Моля, не забравяйте, че безопасността на вашето куче е ваша отговорност. Играчките са направени изключително здрави, но те не са неразрушими и не са предназначени за агресивно играещи кучета, които бързо унищожават всяка играчка.

HardyTex ™ е проектиран, разработен и тестван за издръжливост в продължение на безброй часове на груба игра на кучета. Нашият патентован текстил HardyTex е нещо повече от плат - това е здрава плюшена тъкан, подсилена с мрежеста подложка за допълнителна издръжливост, която надминава стандартните плюшени тъкани.

Zogoflex® Chew Зони. Играйте и дъвчете! Уникалните и иновативни Zogoflex "зони за дъвчене" осигуряват трайна, обозначена зона за кучета, които обичат да хващат и да захапват.

IntelliLoft® пълнеж - нашето изключително екологично влакно, изработено изцяло от рециклирана пластмаса. Ние използваме 100% IntelliLoft за нашите плюшени играчки. IntelliLoft се пере, така че не е нужно да се притеснявате за миризми от домашни любимци и е напълно нетоксичен и сертифициран от трета страна. Към днешна дата IntelliLoft отклони 12,6 милиона бутилки от депото, превръщайки ги в играта на нашите домашни любимци.

Гаранция за 100% удовлетворение – еднократна замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

Нашата гаранция: Продуктите West Paw Zogoflex и Zogoflex Air имат гаранция срещу повреждане от кучета. Повредените играчки се заменят еднократно. Консултантът в магазина трябва да помогне на клиента да избере правилната играчка за кучето си. Подберете играчка, която да е подходяща за поведението на вашия домашен любимец – дали обича да гони, да дърпа или да дъвче.

Zogoflex и Zogoflex Air са много здрави, но все пак някои кучета могат да ги повредят. Топката Jive е най-здравата играчка, следвана от играчката за лакомства Tux и кокала HurleyZogoflex и Zogoflex Air са направени от пластичен материал, не от гума и са 100% рециклируеми. Повредените играчки ще се изхвърлят в контейнерите за пластмаса!

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа