гранулирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Genesis Pure Canada - Blue Ocean Skin&Coat за красива козина

Нашата чиста и природосъобразна суха храна Genesis Pure Canada - Blue Ocean съдържа в рецептата си перфектна комбинация от диво уловени прясна херинга и прясна сьомга, за да осигури достатъчно Омега 3 киселини, необходими ...

Разпечатай

Нашата чиста и природосъобразна суха храна Genesis Pure Canada - Blue Ocean съдържа в рецептата си перфектна комбинация от диво уловени прясна херинга и прясна сьомга, за да осигури достатъчно Омега 3 киселини, необходими на Вашето куче, за да има невероятно гладка и лъскава козина. Рибата, използвана в нашите продукти, се осигурява чрез т.нар. устойчив риболов, който е важна част от нашата философия "назад към природата". 

Добавихме коластра към храната за израснали кучета, тъй като те също се нуждаят от по-добра имунна защита, която коластрата осигурява. Ниското съдържание на захар в нашите банани в съчетание с лесно усвоими картофи и богати на хранителни вещества тиква е идеална комбинация за осигуряване на баластните вещества и енергия, необходима за подкрепа на начина на живот на кучето. Използваните от нас банани са с ниско съдържание на захар и в съчетание с лесно усвоимите картофи и богатата на хранителни вещества тиква се явяват идеална комбинация за осигуряване на хранителни фибри и енергия максимално подпомагащи вашето куче за един наистина здравословен начин на живот.

Можете да бъдете сигурни, че Genesis Pure Canada Blue Ocean съдържа основните съставки, включени във всички наши рецепти като леща, нахут, билки и горски плодове, за да се осигури здравословно и балансирано хранене, полезно за вашето куче.

Предлагаме ви да поглези кучето си със здравословна и несъдържаща зърнени култури храна. Genesis Pure Canada Blue Ocean е превъзходен избор и за кучета с чувствителен стомах на възраст над 1 година, което се дължи на умишленото изключване на зърнените култури от храната. Специалната селекция на източници на въглехидрати осигурява нисък гликемичен индекс.

80 % прясна сьомга, дива херинга и пиле

20 %  картофи, банан, тиква, горски плодове и билки

0 % зърно

Състав:

Blue Ocean - за израснали кучета

 Аналитичен състав:

Протеин

33.00 %

Съдържание на мазнини

20.00 %

Сурови влакнини

2.00 %

Сурова пепел

6.70 %

Метаболитна енергия

17.30 MJ/kg

Калций

1.40 %

Фосфор

1.10 %

Натрий

0.25 %

Калий

0.80 %

Магнезий

0.10 %

 Добавки: (Хранителни добавки за кг)

Витамин A

12,000 I. U.

Витамин D3

1,200 I. U.

Витамин E

70 mg

 

 

 Микроелементи за кг:

Цинк (като цинков оксид)

70 mg

Мед (като меден(II) сулфат, пентахидрат)

10 mg

Йод (като калциев йодат, безводен)

2 mg

Селен

0.2 mg

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ХРАНЕНЕ

Blue Ocean - за израснали  кучета

Тегло на израснало куче                      Грам на ден

2,5 кг

50 гр

5 кг

80 гр

10 кг

135 гр

15 кг

185 гр

20 кг

225 гр

25 kг

270 гр

30 кг

305 гр

40 кг

380 гр

50 кг

450 гр

60 кг

515 гр

70 кг

580 гр

80 кг

640 гр

Нашата храна е опакована с помощта на защитна Fresh Pack опаковка, за да се запази свежестта и по този начин се гарантира оптимално вкусово преживяване.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Изцяло натурална холистична храна за кучета: оригинална рецепта от кухнята на вълците!

От древни времена основен компонент от кучешката храна в дивата природата са били месото и рибата. В тяхната естествена среда от огромна полза също така се оказват най-различни видове плодове, зеленчуци и билки, като всъщност това била храната на плячката им. Кучето, както неговият предшественик - вълкът, жадува за богата на месо храна. Нашите диетолози от Genesis Pure Canada са приготвили за вашето куче тези специални рецепти, изградени изцяло на природна основа, задоволявайки напълно неговия апетит.

Създадените от нас рецепти включват 80% животински протеин (от свежо месо и риба), 20% плодове, зеленчуци, билки и витамини и 0% зърнени храни. С цел да сме максимално близки до естественото природосъобразно хранене включихме в тях единствено най-съществените висококачествени състакви, от които вашето куче се нуждае за абсолютно пълноценно хранене.

Пресни и дълготрайни, продуктите ни играят важна роля за това как нашите съставки биват подбрани - това е част от нашата филососфия. Горди сме, че подбираме единствено вискококачествени сурови продукти, като също така акцентираме върху използването на най-подходящите методи за обработване, така че да бъде безусловно запазено качеството на хранителните съставки. Кучешката храна на Genesis Pure Canada отговаря на най-високите стандарти (в световен мащаб) за качество, които вашето куче очаква, както и превъзходен вкус, който различните пресни съставки придават.

Genesis Pure Canada използва уникална гама от източници на протеини от прясно месо, които спомагат максимално вашето куче да се възползва от витамините и хранителните вещетсва, които тези източници на месо естествено съдържат. Така се случва в дивата природа и ние вярваме, че вашето куче също трябва да се храни по максимално близък до природата начин.

Всяка от нашите специални рецепти съдържа уникална палитра от месни протеини, защото ние чувстваме, че това предлага най-добрата формула на хранене за вашето куче! Чрез използването на тези комбинации, ние оптимизираме смилаемостта, вкусовите качества и усвояване на хранителните вещества. Включваме уникална гама от източници на протеини, тъй като това позволява на кучето да има реална полза от витамините и хранителните вещества, които това месо естествено съдържа, вместо да добавяме допълнителни витамини. 

Genesis Pure Canada се стреми да осигури витамини и минерали чрез свежи, естествени съставки, тъй като е така в дивата природа и ние вярваме, че вашето куче също трябва да се храни по максимално близък до природата начин. 80% висококачествен животински протеин от специални меса. Прясно месо от селскостопански и диви животни. 

Прясното агнешко месо един от най-богатите източници на лесносмилаеми (усвоими) месни протеини с изключително ниско съдържание на мазнини за оптимална телесна маса. Богат източник е на витамини А, B3, B6 и B12, с висококачествен аминокиселинен състав, за да подкрепи растежа на мускулите. Освен това е превъзходен източник на лесноусвоим цинк за подсилване на имунитета.

Прясното козе месо е с уникално вкусово усещане, подобряващо вкуса на тези специални рецепти. Съдържа големи количества конюгирана линолова киселина (CLA). CLA е известна с това, че помага за намаляване на възпаленията с високо съдържание на витамини от група В за красива козина и кожа. Съдържа ниацин за подпомагане на енергийния метаболизъм. 

Прясното еленско месо е източник на незаменими витамини от група B за красива козина и кожа, както и добро кръвообращение. Селенът е активен метаболитен антиоксидант, който предпазва клетките на тялото от израждане и деградиране.

Прясното месо от див глиган е ароматно месо, което подобрява и подсилва вкуса на храната. Богато е на протеини за ускоряване на метаболизма и е лесносмилаемо, което го прави идеално за чувствителен стомах. С висококачествен аминокиселинен състав, подпомагащ растежа на мускулите.

Прясното биволско месо е с високи нива на Селен за подпомагане и защита на клетките. То е отличен източник на лесно абсорбиращ се Цинк за подсилване на имунната система. Отличен източник е на Калций и Фосфор за здрави кости и зъби и на аминокиселини за подпомагане развитието на мускулите и имунната функция.

Прясното пилешко месо е изключително вкусно и лесно смилаемо с ниско съдържание на мазнини за поддържане оптимално състояние на тялото. Богат източник е на Калций и Фосфор за здрави кости и зъби.

Прясното гъше месо е богато на Фосфор за подобряване на метаболизма, също на Калций за по-добро функциониране на нервната система и висококачествени мазнини като енергиен източник.

Прясното месо от пъдпъдък е с ниско съдържание на мазнини за оптимална телесна маса. Съдържа Ниацин за подпомагане енергийния метаболизъм. С изключителен вкус е и е лесносмилаемо.

Прясното патешко месо е ароматно месо, което подобрява вкуса на цялата храна. Висококачествени мазнини като енергиен източник. Селенът е активен метаболитен антиоксидант, който предпазва клетките на тялото от израждане и деградиране.

Прясното месо от фазан е източник на незаменими витамини от група В за перфектна кожа и козина, както и за по-добро кръвообращение. Изключително вкусно е и е лесносмилаемо. С ниско съдържание на мазнини за оптимална телесна маса.

Прясната дива херинга е богата на Омега 3 мастни киселини за перфектна кожа и козина. Има висока биологична стойност поради оптимален аминокиселинен състав, богата е на йод, подпомагащ функцията на щитовидната жлеза.

Прясната сьомга е богата на Омега 3 мастни киселини за перфектна кожа и козина. С висока биологична стойност поради оптимален аминокиселинен състав, богата е на йод, подпомагащ функцията на щитовидната жлеза.

20 %Зеленчуци, Плодове, Горски плодове и Билки

Тиквата е важен доставчик на витамини и минерали, наситени фибри за поддържане оптимално състояние на тялото, богата е на важни минерали като Калий, Калций и Фосфор.

Картофите са лесносмилаеми, източник са на безглутенови въглехидрати и висококачествени растителни протеини.

Морковът е лесен за усвояване и много вкусен, превъзходен източник на каротеноиди за по-добра визия.

Бананът е с ниско съдържание на захар и осигурява ценни основни минерали и микроелементи. Източник е на лесноусвоими въглехидрати.

Червена боровинка и Синя боровинка - богати на витамини Е за нуждите на клетките, превъзходен източник на антиоксиданти.

Комплекс от специални билки коприва, къпинови листа, бял равнец, копър, кимион, цвят от лайка, имел, корен от тинтява, кантарион подпомагат ензимната активност в панкреаса. Имат силен антиоксидантен ефект, богати са на вторични растителни компоненти и подпомагат храносмилането.

Без съдържание на зърнени култури, без пшеница, ечемик, царевица, ръж, просо, овес и ориз.

Храните, съдържащи зърно, могат да доведат чувствителните кучета до храносмилателни проблеми, диария и метеоризъм.

Нещо повече, зърнените храни могат да бъдат причина все повече и повече кучета да страдат от алергии и нежелани реакции към храни за животни.

Коластра от крави - майки

Майката природа знае най-добре. Когато кравата роди теленце, първото мляко, преди истинското мляко да потече, се нарича коластра. Бебето теле получава коластрата от първото мляко на своята майка и само излишъкът на мляко от майката крава се събира. Коластрата съдържа протеини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерали и протеини (антитела), които се борят с причинителите на болести като бактерии, чревни разстройства и вируси. Мислете за това като природен катализатор на имунитета!

Включихме тази специална съствавка благодарение на простотата и чистотата на природата, за да повлияе положително върху имунната система на кучето във всеки етап от растежа и живота му. Коластрата, която използваме получаваме от крави-майки. След като телето получи първото мляко, излишната коластрата се дои и обработва. Тя е не само без мазнини, но също и без казеин, което означава, че потенциално алергизиращия казеин (млечен протеин) липсва.

Коластра от крави съдържа особено много ценни качества.

Уникалните характеристики на коластрата:

· Използването на коластра може да доведе до подобряване на имунната система при израснали кучета.

· Намалява риска от диария, тъй като стабилизира и защититава храносмилателния тракт.

· Стабилизира и предпазва храносмилателния тракт, като свежда до минимум риска от диария и други неприятни стомашни проблеми.

· Използването на коластра оптимизира усвояването на хранителните вещества.

· Коластрата намалява риска от излишно наддаване на тегло, което се счита за стресов фактор за имунната система на кучето.

· Научни изследвания показват количеството на имуноглобулини в червата след поглъщане на коластра и се потвърждаваt директните защитни функции в храносмилателния тракт, причинени от коластрата.

Гликемичен индекс

Въздействието на богата на въглехидрати храна върху нивата на кръвна захар.

Терминът гликемичен индекс (ГИ) е разработен от Jenkins et Al. (1981) във връзка с човешкото хранене, но се предполага, че този принцип е приложим и при храненето на кучетата. Гликемичният индекс описва влиянието на храната, съдържаща въглехидрати, върху нивата на кръвната захар. Колкото по-високи са стойностите на съдържание на въглехидрати в храната, толкова по-високо се издига нивото на кръвната захар.

Различните източници на нишесте могат да имат различни ефекти върху нивото на кръвната захар. Въпреки това, абсолютното съдържание на нишесте не е фактор. Например, оризът има много по-висок гликемичен индекс в сравнение с този на царевицата. Източниците на въглехидрати, използвани за нашите Genesis храни - чисти природни продукти от Канада, се характеризират с нисък до умерен гликемичен индекс. Избрахме уникални съставки като банан, леща и нахут, тъй като те имат по-нисък ГИ и биват перфектно допълнени от картофите.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа