гранулирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Chicopee High Premium Gourmet (3 mix) за капризни котки+ПОДАРЪК

ID 0902350

Adult Cat Gourmet за изключително капризни котки от Chicopee, Канада. Предлагат се разфасовкa от 15 кг.
*При покупка на чувал от 15 кг получавате подарък - 2 пакета по 2 кг.

Разпечатай

Adult Cat Gourmet е за изключително капризни котки, произведен от Chicopee, Канада. Предлагат се в разфасовкa от 15 кг. Това е деликатесна храна за котки с пиле, риба, свинско месо, цикория и мая (важен източник на витамини и пребиотици). Месото, използвано в храните, е годно за човешка консумация! Предотвратява развитието на каменно-бъбречната болест, тъй като съдържа царевичен глутен и фосфорна киселина, понижаващи pH на урината, което е една от причините на болестта.

Съдържание: птиче месо, царевица (предварително сварена), херинга, свинско месо, оризени трици, черен дроб, пулп от цвекло, корени от цикория, калиев хлорид, натриев хлорид, фосфорна киселина, натриев карбонат, таурин, витамини А, D3, E, K, B12, рибофлавин, ниацин, D-калиев пантетонат, пиродиксин хлорид,тиалин мононитрат, фолиева киселина, биотин.

*******************************************

клас High Premium

Chicopee High Premium с формулата Whole Body Health (здраве за цялото тяло) съдържа всичко необходимо за здравословното хранене във всеки стадий от живота на котката, както и някои специализирани формули – за котки отглеждани у дома, за кастрирани, за чувствителни/алергични, за котки с капризен апетит.

 • Изходни суровини годни за човешка консумация;
 • рН балансиран състав за профилактика на бъбречни заболявания;
 • Инулин, пребиотици( МОС) и цикория  – здрава имунна система и добро храносмилане;
 • Омега 3 и Омега 6 мастни киселини – здрава кожа и лъскава козина;
 • Таурин – жизненоважен за очите и сърцето;
 • Естествени консерванти от растителни екстракти и витамин Е;
 • Без изкуствени оцветители.

*******************************************

Знаете ли, че бъбречно-каменната болест при котките FLUTD (Feline Lower Urinary Diseage) става все по-голям проблем при домашните ни любимци? Факторите, които водят до това, са:

 1. Високо съдържание на пепел в храните;
 2. Високо съдържание на pH на урината;
 3. Приемането на по-малко вода;
 4. Кастрацията;
 5. Обездвижването.

Болестта е свързана с отлагането на минерални вещества по стените на уретрата и оттам затруднено отичане на урината. Отчита се, че свързани с FLUDT, са около 5-10 % от всички посещения при ветеринарния лекар, като от това страдат около 21% от мъжките и 13% от женските котки.

За да отстраните влиянието на най-важния фактор, водещ до FLUDT, хранете вашият домашен любимец с Chicopee Adult Cat. Тази храна е произведена от натурално птиче месо, без използването на месокостно брашно, на изкуствени оцветители и консерванти. 

За да бъде вашият домашен любимец здрав и жизнерадостен, вземете му Chicoppe Adult Cat.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа