консервирани

Категории

Кучета

Котки

Акваристика

Птици

Малки животни

Терариумни животни

Други

Animonda Integra Protect Adipositas при наднормено тегло

Линията Integra Protect Adipositas на Animonda GmbH е кучешка храна без зърно. Продуктите са специално разработени за кучета с наднормено тегло. Намаленият прием на енергия способства за намаляване на затлъстяването. Тази...

Разпечатай

Линията Integra Protect Adipositas на Animonda GmbH  е кучешка храна без зърно. Продуктите са специално разработени за кучета с наднормено тегло. Намаленият прием на енергия способства за намаляване на затлъстяването. Тази храна не съдържа зърно и следователно е подходящ за кучета с непоносимост зърнени култури. Integra Protect съдържа много фибри и е много вкусна. 

Предлага се в разфасовки от 400 гр и с два вкуса - пилешко и телешко

Integra Protect е чудесно предложение за кучета с наднормено тегло, защото им помага като редуцира калориите. Продуктите от линията съдържат висококачествен протеин и баластни вещества важни при отслабването.

Наднорменото тегло е една относително често настъпваща "болест на цивилизацията", която все повече се среща и при нашите домашни любимци. Прекаленото образуване на мастни тъкани и свързаното чрез тях качване на тегло са най честите признаци за този проблем. Също така генетичната предразположеност може да предизвика тези симптоми, които от своя страна да доведат до различни здравословни рискове.

Значително редуцираното съдържание на диетичната храна Integra Protect (все пак повече висококачествен протеин и по-малко мазнини) в комбинация с умерения дял на баластни вещества подпомагат свалянето на тегло, при което хранителните потребности на четириногите пациенти са напълно задоволени и те се чувстват сити.

Човекът обаче трябва да помага и да се занимава активно със своето куче (например чрез игра), което е пътят към редуциране на теглото. Допълнителното хранене "от масата", както и снаксове и други вкусотийки могат да се избегнат в интерес на кучето и неговите приятели.

Всички права запазени MIAZOO 2017
Дизайн и поддръжка Дот Медиа